Hardnekkige problemen oplossen in drie stappen! Community Bijeenkomst DO 3 Dec om 20:00 uur

 Bijeenkomst Komende Week


In drie stappen hardnekkige terugkerende problemen oplossen!
DO 3 December om 20:00 uur

Hoe los je hardnekkige problemen op

Gast,

Maak je ook weleens mee dat zaken stroperig zijn, verzanden, weglopen en daar lastig grip op te krijgen is?

Herken je bijvoorbeeld:

  • Er is veel overleg nodig voor het maken van plannen en de uitvoering wil nogal eens verzanden. Resultaat boeken kost daardoor veel inspanning.

  • Bespreking over de resultaten leiden tot goede voornemens, maar de resultaten blijven achter. In discussies hierover is het lastig scherp te krijgen waar de schoen wringt. Dit onvermogen om de situatie te hanteren leidt tot ongeloof, gelatenheid, afhaken of klagen in de wandelgangen.

  • Regels en protocollen worden eerder gebruikt om verantwoordelijkheden af te schuiven en het eigen schip schoon te houden, dan ondersteuning om situaties en afspraken helder te krijgen.

  • Dat afspraken afspraken zijn wordt vooral in woord beleden, maar loopt in de praktijk van alledag steeds weer weg. Elkaar erop aanspreken, lijkt niet meer te werken.

Ongetwijfeld kun je deze lijst met gemak aanvullen.

In deze community bijeenkomst kijkt Wieger Janse met ons mee hoe deze situaties te doorbreken. Hij heeft in zijn werk als adviseur daarvoor methoden ontwikkeld. Wieger neemt je mee om vanuit natuurwetenschappelijke kennis de werkelijkheid te zien als een web van relaties, waar heden, verleden en toekomst veel meer samenvallen dan we ons veelal realiseren: stap voor stap deelt hij een systeemmethode, waarmee je deze situaties kan doorbreken. Dat in de vorm van een korte presentatie om de eerste stappen te leren, waarna jullie er zelf in deze interactieve sessie mee aan de slag gaan.

Kortom... Gast,

Zien we je op deze bijeenkomst? Wil je de drie stappen leren kennen die je op weg helpen om om te gaan met hardnekkige problemen? Meld je dan snel aan!

 
Partners:
Volg ons op:
Twitter
Facebook
LinkedIn
Website
 
Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent op www.connect.ipma.nl.
Aldaar kan je (na inloggen) je uitschrijven van de nieuwsbrief. Een mail sturen kan ook.
Wil je je account op www.connect.ipma.nl opheffen, stuur dan ook een mail

 

 

No Attachments uploaded.

Hardnekkige problemen oplossen in drie stappen! Community Bijeenkomst DO 3 Dec om 20:00 uur