Avontuurlijk Onderweg

Zorg dat ieder groepslid zijn talenten optimaal kan inzetten

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Project- en teamleiders en scrummasters die een gedragen verandering willen doorvoeren in hun team.
Spreker(s)  :  Henri Haarmans en Theo Hoogink
Wanneer  :  Dinsdag 9 maart 2021
Hoe Laat  :  19:30-21:30
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Opmerkingen  :  Maximaal 16 deelnemers
Eigen Bijdrage  :  GratisAls je groepen begeleidt, wil je ervoor zorgen dat ieder groepslid zijn talenten optimaal kan inzetten. Kies je dan om dit te bereiken voor de ‘veilige’ weg en deel je taken uit of durf je dan het avontuur aan te gaan om onderweg te gaan? Te ontdekken wat een medereiziger kent en kan? Te ontdekken wat je met verwondering over andermans talenten in het onderweg zijn samen kan ontwikkelen?

Dat is wat je in deze workshop gaat ontdekken. Je leert, door de aanpak te ervaren, een aanpak om met een team samen te ontdekken wat ieders kwaliteiten zijn. Door met elkaar hierover het gesprek te voeren, ben je met elkaar in staat een blijvende verbetering in je team door te voeren. Een verbetering die beklijft, omdat deze niet van bovenaf opgelegd is, maar door de medewerkers met elkaar is ontwikkeld.

Naast deze aanpak leer je een werkvorm die aan de basis staat van menig Disney-film. Deze werkvorm ontvang je na afloop ook digitaal.

Henri Haarmans heeft diverse leidinggevende functies vervuld. Sinds 2012 heeft hij zich toegelegd op het procesmatig begeleiden (faciliteren) van groepen. Hij is oprichter en trainer bij de Facilitation Academy. In zijn trainingen brengt hij zijn kennis en ervaring in om de talenten van de deelnemers te laten ontluiken.

Theo Hoogink was manager van zeer specialistische politie onderdelen. Sinds 2010 zzp-er, coacht en traint hij individuele mensen en teams. Individueel op leiderschap, gedrag en communicatie en teams in samenwerking, communicatie en performance optimalisering. Dit doet hij ook via de facilitation academy.
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid