[IPMA Masterclass VeranderLemniscaat]
Includeer anderen in je verandercommunicatie met beeld en taal

Verbeter de adoptie van verandering door met beelden en taal te werken

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke projectprofessional die cultuurinterventies concreet wil leren toepassen.
Spreker(s)  :  Bert van der Hooft MCM
Wanneer  :  Woensdag 17 Maart 2021
Hoe Laat  :  20:00-21:30 uur (met een optionele napraat tot 22:00 uur).
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor ontvang je kort voor de start.
Opmerkingen  :  De masterclass maakt deel uit van een reeks, maar laat je dat niet weerhouden om deze afzonderlijk te volgen.
Eigen Bijdrage  :  Gratis voor IPMA leden; niet IPMA leden betalen €50,= (excl. btw). Lees hier alles over IPMA Lid worden.
Ben je nog geen IPMA lid, maar zou je eerst van deze masterclass willen proeven? Laat het weten, dan nemen we contact op.


VeranderstrategieAls professional sta je voor de taak om in jouw verandertraject de doelgroepen, die betrokken zijn bij de verandering, te bereiken en te raken. Je wilt de adoptie van de verandering met deze communicatie zo goed mogelijk laten slagen. Je wilt dat doordacht en concreet doen; voorbij de reguliere communicatie.... als een filmregisseur die je meeneemt naar de toekomst en die toekomst laat beleven.

Maar hoe pak je dat nu aan en waar moet je aan denken? Dat bepaalt immers de veranderkracht van jouw verandertraject.


In
deze masterclass leer je weer wat veranderinstrumenten kennen; ditmaal uit het Change Topic  "Choosing Change Communication Strategy". We staan allereerst stil bij hoe mensen omgaan met de verandering om vervolgens met het veranderwaarde-canvas  te kijken wat je veranderpropositie omvat.  Om de adoptie van verandering te ondersteunen ronden we af met de kunst van het werken met beelden en taal.

Bert van der Hooft MCM Bert van der Hooft MCM is verandermanager. Hij begeleidt professionals (individueel en in teams) in de ontwikkeling van de veranderkundige competenties en geeft al jaren les op diverse business schools en universiteiten. Bert heeft naast zijn achtergrond als project/programma professional een master degree in verandermanagement. Zijn passie is kennis en ervaring te delen en zelf van anderen te blijven leren.

VeranderVeldDefining the Change ApproachTien keer per jaar behandelen we in de IPMA Masterclass-Reeks een Change Topic uit één VeranderVeld van het VeranderLemniscaat;  onze kennisbank over veranderen. 
Deze keer raken we het VeranderVeld "Bereik de doelgroep".  Deze masterclass behandelt in dit veranderveld één of meerdere inzichten en/of instrumenten van het Change Topic "Choosing Change Communication Strategy".
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid