Generatie Dialoog: samenwerken met en zonder leeftijd

Weten wie je bent, wat je bijdraagt en waarom

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Iedereen die werkt met- of geïnteresseerd is in verschillende generaties op de werkvloer.
Spreker(s)  :  Lily Anzion en Marjolein van den Bos
Wanneer  :  Vrijdag 26 november 2021
Hoe Laat  :  09:30-11:00u
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Eigen Bijdrage  :  Gratis
Opmerking  : Titel aangepast aan de inhoud op basis van de laatste bijeenkomst. Generatie Dialoog was voorheen Generatie Management.


Als professional werk je samen met andere generaties. In onze praktijk zien we tot vijf generaties op één werkvloer, ieder met zijn eigen referentiekader en overtuigingen over het (werk)leven. Dit is een unieke dynamiek die voor zowel kansen als aandachtspunten zorgt. Maar... over de organisatiecultuur en verschillende generaties praten is op de werkvloer niet altijd even makkelijk

Ervaar jij ook dat het werken met verschillende generaties uitdagingen met zich mee brengt? Herken je de aandachtspunten ? Kan je het bespreekbaar maken? 

In deze interactieve bijeenkomst staan we kort stil bij de achtergronden van dit fenomeen en steken we snel door naar 
welke uitdagingen dit met zich meebrengt voor jou en organisaties,. We delen onze visie en overtuigingen en onze eigen openhartige ervaringen vanuit ons leven en de praktijk. 

Daarmee geven we invulling aan onze missie om het generatiegesprek te leren voeren in organisaties om elk individu te helpen de optimale vorm op de werkvloer te krijgen. Maar...het begint met jezelf. Daarom zullen we samen een oefening doen om onszelf bewust te laten worden van wat dit onderwerp met onszelf doet.

Nieuwsgierigheid kent geen leeftijd...
Pak jij met deze bijeenkomst de kansen om generaties te laten samenwerken en daar de waarde van te verzilveren?


Marjolein van den Bos

Voor mij is leven met je lijf de essentie van alles wat ik doe. Ik geloof in het unieke talent van ieder mens in waarom we hier zijn en waarom we de dingen doen die we doen. Als je er dat voor jezelf altijd kan laten zijn, leef je in vrijheid dicht bij jezelf en ben je een magneet voor ieder ander.  In m`n werkende leven ben ik eigenaar, directeur van Geloven in wat je doet, www.geloveninwatjedoet.nl
en Inspirator voor een paar dagen in de week in het begeleiden van grote transformaties binnen de Rabobank. In alles wat ik doe gaat de basis uit van de mens, het zijn hier, ons hart volgen en onze verbinding met onszelf en onze omgeving, waar we vandaan komen wat we meebrengen en waarom en hoe we ons gedragen in een bepaalde context.


Lily Anzion: Ik geloof in de unieke kwaliteiten van een mens die tevoorschijn komen als men beperkende overtuigingen, over wie je zou moeten zijn, kan doorzien. Inmiddels co-founder van layers. - space for self-discovery – een plek voor jonge mensen om zichzelf te leren kennen. Als millennial die gestart als management consultant en mede door de bovengenoemde generatie thematiek tegen de ‘muur’ liep en kampte met burn-out. Nu geef ik workshops en talks om mensen te ondersteunen in het begrijpen van geconditioneerd gedrag en wat dat betekent voor jou, je omgeving en je levenspad. Ook ben ik Project manager bij stichting de Buitenboordmotor, waarin ik samen met het team werk aan radicale arbeidsmarktsysteem verandering.


De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid