[Masterclass VeranderLemniscaat]
Op zoek naar de bronnen der Weerstand

Leer pro-actief vaccin en tegengif in te zetten bij weerstand

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke projectprofessional die weerstand bij de bron wil herkennen en aanpakken.
Spreker(s)  :  Bert van der Hooft MCM
Wanneer  :  Donderdag 29 april 2021
Hoe Laat  :  20:00-21:30 uur (met een optionele napraat tot 22:00 uur).
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link staat na aanmelding in de bijeenkomstpagina’s.
Opmerkingen  :  De masterclass maakt deel uit van een reeks, maar laat je dat niet weerhouden om deze afzonderlijk te volgen.
Eigen Bijdrage  :  Gratis voor IPMA leden; niet IPMA leden betalen €50,= (excl. btw). Lees hier alles over IPMA Lid worden.
Ben je nog geen IPMA lid, maar zou je eerst van deze masterclass willen proeven? Laat het weten, dan nemen we contact op.


VeranderstrategieAls professional sta je voor de taak om in jouw verandertraject om te gaan met weerstand. 

Maar wat zijn nu bronnen van weerstand?
Waar moet je op letten en welke preventies en interventies kan je nemen?

In
deze masterclass leer je weer een veranderinstrument kennen; ditmaal uit het Change Topic  "Sources of Resistance". We staan allereerst stil bij hoe mensen wat de bronnen zijn van weerstand zijn en welke interventies mogelijk zijn. We doen dit met de Open Space aanpak. Vervolgens delen we een instrument dat je helpt gericht dat te kijken naar bronnen van weerstand en mogelijke interventies.  Let wel op de scope van dit change topic. We kijken naar interventies in groepen. Later dit seizoen staan we stil bij individuen en hun weerstand.

Bert van der Hooft MCM Bert van der Hooft MCM is verandermanager. Hij begeleidt professionals (individueel en in teams) in de ontwikkeling van de veranderkundige competenties en geeft al jaren les op diverse business schools en universiteiten. Bert heeft naast zijn achtergrond als project/programma professional een master degree in verandermanagement. Zijn passie is kennis en ervaring te delen en zelf van anderen te blijven leren.

VeranderVeldDefining the Change ApproachTien keer per jaar behandelen we in de IPMA Masterclass-Reeks een Change Topic uit één VeranderVeld van het VeranderLemniscaat;  onze kennisbank over veranderen. 
Deze keer raken we het VeranderVeld "Bereik de doelgroep".  Deze masterclass behandelt in dit veranderveld één of meerdere inzichten en/of instrumenten van het Change Topic "Handling Sources of Resistance".
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid