Sprekerscorner  | Agile Governance: A Hell of a Job?

Zin om jouw verhaal te vertellen?

MELD JE AAN VOOR DE SPREKERSCORNER

SCHRIJF JE METEEN IN ALS SPREKER

Voor Wie  :  Elke (potentiële) spreker die een verhaal heeft over agile governance en die gebruik wil maken van ons platform.
Spreker(s)  :  Bert van der Hooft 
Wanneer  :  Er zijn meerdere mogelijkheden om een informatiebijeenkomst bij te wonen. Meld je aan en je ziet de datums en tijden. Kies er dan de datum die past.
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De zoom link tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina.
Opmerkingen  :  Schikt de datum niet?  Meld je dan aan en deel dat in het forum, dan kijken we of we een extra bijeenkomst inplannen.


Als professional heb je een verhaal over Agile Governance, waarvoor je een podium zoekt. Maar hoe krijg je een mooi bereik bij jouw doelgroep?

IPMA organiseert met het Agile Consortium en het SPO - Samenwerking Projectmanagers Overheid *) een eventreeks over Agile Governance.  De eventreeks bestaat uit twee onderdelen en is voornamelijk online:

1. Het hoofdprogramma van 5-8 oktober 2021
Van dinsdag tot en met vrijdag overdag met een mooie start en finish. Voornamelijk online met een enkele studio mogelijkheid waarvoor je kan opteren. Lees hier de informatieflyer voor jou als (potentiële) spreker.

2. Het buitenprogramma
Vooraf,  's avonds en achteraf op www.connect.ipma.nl, met al haar marketingcommunicatie (mailing, twitter & tweet, etc.) daar omheen. Uiteraard verleiden we de deelnemers van het hoofdprogramma naar ons buitenprogramma en krijg je de kans om ook je blogs aan te bieden. 

Voor jou als potentiële spreker betekent dit dat je aandacht voor jouw propositie wekt in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Een niet te missen voordeel. De schattingen voor het hoofdprogramma  gaan in de richting van 400-600 deelnemers. Onze Connect bijeenkomsten trekken tot 250 aanmelders, maar je mag zelf het maximum aantal deelnemers en de duur bepalen. Verder bieden we een optie voor een hybride bijeenkomst (fysiek in combinatie met online).

Wil je meer weten? Klik op de aanmeldknop en kies dan voor een zoom meeting waarin we je nader informeren. Lees svp wel vooraf de sprekersflyer.


*) Zie hier het voorgaande symposium van het SPO
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid