De Magie van Effectieve Vragen Stellen

Leer vier vragen die jouw opdrachtgever aan het denken zet.

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke projectprofessional die opdrachten aanneemt
Spreker(s)  :  Henri Haarmans en Theo Hoogink
Wanneer  :  Donderdag 22 april 2021
Hoe Laat  :  19:30-21:30
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Eigen Bijdrage  :  GratisOverkomt het jou wel eens dat je na afloop van het intakegesprek het gevoel hebt: “Heb ik wel de essentie te pakken gekregen?”, “Weet ik wel precies wat de opdrachtgever van mij verwacht?”, “Zit ik wel op één lijn met de opdrachtgever?”

Herkenbaar?

Dan is deze interactieve workshop echt iets voor jou. We leggen je aan de hand van het door Korzybski ontwikkelde Neuro linguïstisch model uit hoe communicatie werkt. Hierdoor begrijp je hoe communicatie werkt en waar het mis gaat. Vervolgens zoomen we in op één van de onderdelen van het model: het metamodel. Dit door Richard Bandler en John Grinder ontwikkelde model helpt je met het stellen van de juiste vragen om beter op één lijn  komen met de opdrachtgever. Tijdens de workshop behandelen we de eerste vier van de  elf vragen: het mini metamodel. Het grootste deel van de workshop ga je zelf aan de slag met oefenen, zodat de vier vragen er goed inslijpen.

Aan het eind van de workshop ben je in staat de vier vragen effectief toe te passen. Hierdoor weet je in het vervolg precies wat de essentie is van wat de opdrachtgever van je verwacht en zit je vanaf de start van je opdracht op een lijn met elkaar.  

Henri Haarmans heeft diverse leidinggevende functies vervuld. Sinds 2012 heeft hij zich toegelegd op het procesmatig begeleiden (faciliteren) van groepen. Hij is oprichter en trainer bij de Facilitation Academy. In zijn trainingen brengt hij zijn kennis en ervaring in om de talenten van de deelnemers te laten ontluiken.

Theo Hoogink was manager van zeer specialistische politie onderdelen. Sinds 2010 zzp-er, coacht en traint hij individuele mensen en teams. Individueel op leiderschap, gedrag en communicatie en teams in samenwerking, communicatie en performance optimalisering. Dit doet hij ook via de facilitation academy.
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid