Waarom kiest een organisatie voor agile?

Kom in gesprek met een opdrachtgever over de invoering van agile. 

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke projectprofessional
Spreker(s)  :  Bert Hoeve, lid directieraad Kadaster in gesprek met John Verstrepen.
Wanneer  :  Vrijdag 28 mei 2021
Hoe Laat  :  09:30 tot uiterlijk 11:30 uur.
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Opmerkingen  :   Een bijeenkomst van de IPMA Interessegroep Goed Opdrachtgeverschap.
Eigen Bijdrage  :  Gratis


De interessegroep goed opdrachtgeverschap zoomt in deze bijeenkomst in op de keuze van organisaties om agile te gaan werken.

Bert Hoeve, lid van de directieraad bij het Kadaster, schuift bij ons aan tafel om te vertellen hoe binnen het Kadaster de invoering van een agile werkwijze verloopt. Hij is
directeur in de business en deelt van daaruit zijn waarnemingen als opdrachtgever van IT-projecten voor de business.

Hoe gaat dat in de top van een grote organisatie, als de invoering van een nieuwe werkwijze ook allerlei effecten blijkt te hebben op onderlinge verhoudingen en invulling van staftaken? Hoe krijgt het opdrachtgeverschap invulling in de nieuwe manier van werken? Welke lessen kunnen we leren rond het opdrachtgeverschap vanuit zijn praktijk? Over deze en andere onderwerpen zal John Verstrepen  in gesprek gaan met Bert Hoeve.

Bert Hoeve is lid van de directieraad Kadaster. Bert zijn "specialties" zijn  onder meer organisatieontwikkeling, efficiëntieverbetering en de menselijke maat.
John Verstrepen zijn passie is al vele jaren projectmanagement. Dat is onder meer uit zijn boek projectmanager in transitie. John heeft een groot scala aan projecten uitgevoerd. Onder andere bij BSO (nu ATOS Origin) en Twynstra Gudde. Begonnen als bestuurslid bij IPMA Nederland, was hij er later actief als directeur. In die rol was hij initiator van verschillende IPMA-NL boeken en meer dan 10 jaar verantwoordelijk voor de Projectmanagement Parades en IPMA jaarcongressen. Zo heeft hij veel van de ontwikkelingen in de professie project management van nabij meegemaakt.De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid