Commitment creëren in (virtuele) groepen | MA 19 APR om 19:30 uur

Krijg de kennis, tips and tricks om commitment in groepen te creëren.

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Young Professionals
Spreker(s)  :  Dees van Oosterhout
Wanneer  :  Maandag 19 april 2021
Hoe Laat  :  19:30-20:30 met een napraat tot 21:00 uur.
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina.
Opmerkingen  :  Een IPMA Young Crew Community bijeenkomst. | Maximaal 22 aanmelders.
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Als Young Professional sta je vaak voor de taak om (via een online sessie) commitment te krijgen van een team of groep mensen, waar iedereen zijn eigen belang heeft. Dit kan soms knap lastig zijn!

Tijdens deze sessie laat Dees van Oosterhout ons kennis maken met welke stappen je moet ondernemen om commitment te krijgen. Er wordt specifiek ingegaan op de tijd van nu, waarin het van belang is om virtueel commitment te creëren.

Aan de hand van een casus koppelen we de theorie van het verkrijgen van commitment aan de praktijk. Ook zoomen we in op praktijkvoorbeelden van de deelnemers: “wanneer vond jij het lastig om commitment te krijgen en te houden van mensen?”  En...we oefenen met een werkvorm die Dees toepast in haar werk.

Aan het einde van deze bijeenkomst ben je bekend met goede tips en tricks om dit in de praktijk toe te passen.

Dees van Oosterhout is veranderstrateeg en motivational speaker. Ze heeft de overtuiging dat een juiste strategie en rol tot het juiste resultaat leidt. Het is haar passie om opdrachtgevers zodanig te ondersteunen, dat zij vanuit hun kracht en authenticiteit hun beoogde doel en resultaat halen. Met haar 25 jaar ervaring in het succesvol tot stand brengen van cultuurverandering en het leiden complexe besluitvormingsprocessen laat ze dat ook zien met   echtheid, lef en liefde als kernwaarden. Zijn heeft haar eigen bureau: Van Oosterhout AdviesgroepDe waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid