Goed richten bij digitale transformatie, voorkomt ronddobberen


Bespaar je digitaal drama met het Canvas Digitale Strategie

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Professionals die als adviseur of verantwoordelijke betrokken zijn bij digitale transformaties of te maken hebben met digitale organisatie ambities.
Spreker(s)  :  Ruurd Portman MSC
Wanneer  :  Donderdag 25 maart 2021
Hoe Laat  :  15:30-16:30, met een optionele napraat tot 17:00 uur
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina.
Eigen Bijdrage  :  Gratis


 Elke organisatie staat voor de uitdaging zichzelf opnieuw uit te vinden. Als antwoord op de verwachtingen van een alsmaar digitaler wordende wereld.  De uitdaging voor jou als professional is groot:

Digitaal is snel complex.
De kloof tussen business en IT is onverminderd groot.
En de druk is enorm.

Door het razende tempo waarmee de wereld verandert lig je al snel mijlenver achter. 
Het is van groot belang dat jij met je organisatie in actie komt. Maar kies wel de juiste acties, anders ben je verder van huis. 

Door goed te richten vóórdat je in actie komt voorkom je desinvesteringen en digitale drama's.

In deze bijeenkomst gaan we in op hoe jij als professional met je bedrijf de juiste richting bepaalt. Dat doen we aan de hand van het Canvas Digitale Strategie en voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk. Het canvas is ontwikkeld door PIT en wordt door ons gebruikt in de begeleiding van onze klanten in digitale transformatie trajecten.

Wil je alvast kennismaken met Ruurd zijn kernovertuigingen? Lees dan alvast zijn column.

Ruurd Portman studeerde Complex System Engineering and Management in Delft. Hij werkte 15 jaar als consultant voor diverse werkgevers en ontwikkelde in die periode een grote interesse voor bedrijfsoptimalisatie met de inzet van digitalisering. Daarmee ontwikkelde hij een stijl die zich kenmerkt door pragmatisme waarmee hij complexe vraagstukken behapbaar maakt.

In 2015 richtte hij PIT digitale transformaties op. PIT ondersteunt met name praktische bedrijven met digitale transformatie. PIT heeft onder meer gewerkt voor BAM, Jaarbeurs, Betonvereniging en HVL Metaal & Techniek.

>


De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid