Masterclass Krachtenveld Analyse

Breng krachtenveldanalyse naar de vloer met het krachtenveldcanvas


Voor Wie  :  Elke professional die meer wilt weten over krachtenveldanalyse
Spreker(s)  :  Bert van der Hooft MCM
Wanneer  :  Woensdag 27 mei
Hoe Laat  :  20:00-21:00 uur
Waar  :  Online Bijeenkomst
Opmerkingen  :  -
Eigen Bijdrage  :  Gratis
   

MELD JE AAN


Als veranderaar sta je voor de taak om het krachtenveld in jouw traject of project in kaart te brengen en daar op te interveniëren. Maar hoe de je dat dan?

In deze masterclass delen we je de kunst van het in kaart brengen van het krachtenveld en hoe daar op te interveniëren.  We doen dat aan de hand van het krachtenveldcanvas, een instrument waarmee je houvast krijgt op de krachten voor en tegen de verandering.

We gaan daarbij voorbij het veelal oppervlakkige hanteren van wat Lewin ooit (goed) bedacht heeft, maar in de praktijk zelden naar de grond komt.  Ken je het gedachtengoed van Lewin niet? We delen dat vooraf online zodat we in deze online masterclass hetzelfde vertrekpunt kunnen hebben.


Bert van der HooftBert van der Hooft is verandermanager. Hij begeleidt professionals (individueel en in teams) in de ontwikkeling van de veranderkundige competenties en geeft al jaren les op diverse business schools en universiteiten. Bert heeft naast zijn achtergrond als project/programma professional een master degree in verandermanagement. Zijn passie is kennis en ervaring te delen en zelf van anderen te blijven leren.