Bestaat een Agile-mindset ook buiten de traditionele ICT-sector?
Of is het een kwestie van anders kijken?

Agile Mindset buiten de ICT-sector: Revolutionair of oud nieuws?

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke projectprofessional.
Spreker(s)  :  Mathijs Mombarg (gastspreker) in samenwerking met Ron van Vliet, Simone Geerts, Susan Saris en Hans Fredriksz.
Wanneer  :  Donderdag 4 Februari 2021
Hoe Laat  :  19:00-21:15 uur
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor vind je na aanmelding in de bijheenkomstpagina.
Opmerkingen  :  Naast de bijdrage van de gastspreker werken we met de Open Space werkvorm.
Eigen Bijdrage  :  Een financiële bijdrage wordt niet van je gevraagd; het is gratis. Maar de inbreng van eigen ervaringen wordt gewaardeerd.


Er heerst een algemeen beeld dat de meerwaarde van een Agile-mindset exclusief is voor projecten in de ICT-sector. We willen in deze bijeenkomst graag samen op onderzoek gaan of dat echt wel zo is. Aan de hand van een live praktijkvoorbeeld van Mathijs Mombarg Projectmanager én Bedrijfsleider bij KWS gaan we samen op zoek naar de Agile-waarden en principes in de Bouw en Infra- sector.

Het is vaak een kwestie van de juiste kijk op het toevoegen van waarde en de (onorthodoxe) manier van samenwerken. Maar is dat werkelijk nu zo revolutionair ‘anders’ of toch ‘oude wijn in nieuwe zakken’? Zou het zomaar kunnen zijn dat we onbewust al heel veel Agile toepassen en werken?  

Dankzij de Open Space werkvorm wordt jouw eigen bijdrage en ervaring gewaardeerd en toegepast om wellicht wat antwoorden te vinden. Weet je niet wat een Open Space is?  Weet je niet wat een Open Space is? Kijk dan naar dit premium content voorbeeld uit onze Kennisbank over veranderen dan wel ervaar het in deze bijeenkomst. 

Mathijs Mombarg, bedrijfsleider bij KWS Infra. Zijn missie is om zich te verbinden met de omgeving en het hoogst haalbare resultaat neer te zetten.

Dit is een bijeenkomst van de IPMA Community Agility in Projecten. De deelnemers onderzoeken, verbreden, gebruiken en promoten het agile gedachtegoed en beperken zich niet tot de IT-industrie.