Business Balance Bootcamp: Versnellen door te vertragen
Online teams optimaal in hun kracht

Inzicht en handvatten om jouw meetings nog meer impact te geven

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Alle professionals, leiders en veranderaars die met gemak en plezier het beste uit zichzelf en elkaar willen halen.
Spreker(s)  :  Dimphy Peters en Diana van Donselaar van Business Balance Bootcamp
Wanneer  :  Dinsdag 24 November 2020
Hoe Laat  :  15:00-17:00 uur (met een napraat tot 17:15 uur)
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor ontvang je kort voor de start.
Eigen Bijdrage  :  Gratis

Als professional / (project) leider streef je ernaar het beste uit jezelf en je team te halen, de meeste impact te maken. Op een manier die energie geeft.  De kwaliteit van de samenwerking bepaalt de kwaliteit van jullie succes. In een tijd waarin we online samenwerken is het belang van energie gevende meetings van cruciaal belang.

Hoe je het ook went of keert, de ‘online meeting’ is HET cruciale moment geworden voor motivatie, effectiviteit, teamverbinding en -ontwikkeling. Nogal bepalend dus hoe je deze virtuele ‘place to be and share’ inricht.  Een team dat vol energie een meeting verlaat, gaat vol motivatie aan de slag met de vervolgacties. Iedereen benut de verbinding van alle talenten binnen je team dan volop. En daarmee haal je samen de beste resultaten. En daarmee dus uiteindelijk voor de teamdoelen. 

In deze bijeenkomst maak je kennis met de principes van de Business Balance Bootcamp, die je helpen duurzaam te versnellen door meer te vertragen. Je krijgt een aantal praktisch toepasbare inzichten die je direct kunt benutten in komende (project) meetings.

Op zoek naar (online) meetings die energie geven, verfrissen, inspireren, verbinden, gedeeld eigenaarschap stimuleren en ook nog eens efficiënt en effectief zijn? Neem dan deel aan deze Business Balance Bootcamp meeting workshop. 

Wat levert deze workshop jou op? 

  • Directe beschikking over inspirerende start en eindes van meetings;
  • Intercollegiale uitwisseling van best practices voor succesvolle online meetings;
  • Kennis en ervaring die ook toepasbaar is op offline vergaderingen.

Over Dimphy Peters: Het boeit Dimphy als organisatiekundige te zien hoe organisaties wel of niet succesvol functioneren. De mate waarin mensen bereid zijn hun eigen aandeel te zien en de mate waarin zij het aandurven daarin andere keuzes maken, om andere resultaten te bereiken, fascineert haar enorm. Ze helpt directies en management teams te zien hoe het bij hen werkt, individueel en in hun interactie met elkaar, en de keuzeruimte die daarin mogelijk is.Het blijft haar uitdagen het steeds weer op het scherpst van de snede te spelen: uitdagend en confronterend, maar veilig en rustig genoeg om steeds weer een stapje in de gewenste richting te zetten, naar nog beter doen.  Dimphy heeft haar ervaring opgedaan in de praktijk, in diverse management- en directieteams, maar ook als facilitator van veranderingen. 
Over Diana van Donselaar: Sinds 1998 coacht en traint Diana teams en individuen binnen diverse organisaties in hun groei en ontwikkeling. Hiermee verenigt ze passie, hobby en werk. Ze houdt ervan om mensen en teams te helpen hun beste versie te leven. Vooral als de druk om te presteren en te veranderen toeneemt en valkuilen op de loer liggen. Hiertoe benut ze graag de volgende kwaliteiten: energiek, doeltreffend, verfrissend en verbindend. Diana heeft zich vanaf 1998 verdiept in diverse vormen van Martial Arts, Pilates, Yoga, Taoïsme en Meditatie. En vooral in het belang van ademhaling, stilte en ontspanning als basis voor moeiteloos bewegen en presteren. Gecombineerd met inzichten uit Westerse ontwikkelmodellen brengt dit een eigentijdse visie op leiderschap en teamperformance binnen organisaties.