Een opdrachtnemer selecteren op gedrag! | VR 6 Nov 2020 om 09:30 uur

De zin én onzin van teamassessments

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke opdrachtgever en opdrachtnemer
Spreker(s)  :  Roland Broekhuizen van Motion Consult
Wanneer  :  Vrijdag 6 November 2020
Hoe Laat  :  09:30-11:00 uur
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor ontvang je kort voor de start.
Opmerkingen  :  Een bijeenkomst van de IPMA interessegroep Opdrachtgeverschap.
Eigen Bijdrage  :  Gratis

Als opdrachtgever selecteer je veelvuldig opdrachtnemers voor allerlei opdrachten. Zij schrijven dan prachtige plannen. Maar die prachtige plannen leiden helaas niet altijd tot een vruchtbare samenwerking. 

Je zou ook een ‘gevoel’ willen krijgen of het gaat ‘klikken’.  Het inbedden van een team- of samenwerkingsassessment in de selectie procedure is een manier om juist het gedrag van de potentiële opdrachtnemers mee te laten wegen bij de keuze van de beste partij. Kan je vertrouwen toetsen? Kan je de ‘klik’ objectief toetsen? En zo ja, hoe dan? 

In deze workshop beantwoordt Roland Broekhuizen deze vragen. Hij  neemt je mee wat dat van jou als goed opdrachtgever vraagt.

Roland BroekhuizenRoland Broekhuizen is begaan met de gedragskant van samenwerken. Meestal bij vastgelopen samenwerkingen en steeds meer aan de voorkant om goed te gaan samenwerken ondanks alle verschillen. Hij is van mening dat wij in ons polderland niet goed geleerd hebben om naar elkaar te luisteren en goed ruzie te maken. In al de samenwerkingsverbanden die hij heeft begeleid de afgelopen 20 jaar is het creëren van het echte contact tussen mensen een van de belangrijkste succesfactoren. Als partner van Motion Consult heeft hij vele teams gecoacht en teamassessments uitgevoerd.