Opdrachtgeverschap van alle kanten bekeken

Negen perspectieven op opdrachtgeverschap; uit de praktijk!

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Voor iedereen die opdrachtgever is of heeft.
Spreker(s)  :  Edwin van DieënJan den Hollander 
Wanneer  :  Vrijdag 9 oktober 
Hoe Laat  :  09:30 - 11:30 uur 
Waar  :  Online. We gebruiken Microsoft Teams. De link voor jou als gast ontvang je kort voor de start.
Opmerkingen Een initiatief van de  IPMA-interessegroep Goed Opdrachtgeverschap o.l.v. Ernst Molier
Eigen Bijdrage  :  Gratis

Je hebt een opdrachtgever, maar vaak ben je zelf ook opdrachtgever. En ook al mag je dan bepalen wat er gaat gebeuren, dat is nog geen garantie voor succes. 

Hoe vul je je rol als opdrachtgever goed in? 

In de IPMA-interessegroep goed opdrachtgeverschap presenteren Edwin van Dieën en Jan den Hollander hun nieuwe publicatie Opdrachtgeverschap in negen paradigma’s.

Negen auteurs, waaronder Michiel van der Molen, professor Hermans en professor Van Thiel en de rechtbank van Amsterdam hebben in het boek beschreven hoe zij denken over de rol van de opdrachtgever. Door van negen kanten het opdrachtgeverschap te belichten, vind je veel nieuwe manieren om naar je vraagstukken te kijken. Nieuwe oplossingen en nieuwe dilemma’s zijn het gevolg.

Edwin van Dieën (foto links) werkt bij de gemeente Dordrecht en geeft tevens trainingen over opdrachtgeverschap bij verschillende overheden via 010projecten.nl. Hij schreef verschillende boeken over de rol van de opdrachtgever bij de overheid. 
Jan den Hollander (foto rechts) is zelfstandig organisatie adviseur en geassocieerd met Van de Bunt adviseurs. Hij is tevens docent bij Sioo en de KNAP academie. Zijn motto is: je moet om kunnen gaan met onveranderbaarheid om te kunnen veranderen.