Hoe creëer je duurzaam draagvlak?

Hoe zorg je ervoor dat een Ja een Ja blijft!

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Voor alle professionals die echt daadkracht en resultaat willen bereiken.
Spreker(s)  :  Dees van Oosterhout
Wanneer  :  Dinsdag 17 november 2020
Hoe Laat  :  20:00-21:00 uur met voor de liefhebbers een napraat tot 21:30 uur
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor ontvang je kort voor de start.
Eigen Bijdrage  :  Gratis

Ja zeggen en nee doen, komt heel veel voor. Soms duurt het Ja maar tot aan de deur van de ruimte waarin de afspraak is gemaakt. Terwijl de afspraak soms, in het moment, met de beste intenties wordt gemaakt.

Hoe kun je ervoor zorgen dat een JA, een Ja blijft?

Draagvlak creëren is niet gemakkelijk! Voor degene die de regie of de leiding heeft, is het essentieel om te weten wat er voor nodig is, om daadwerkelijk draagvlak te creëren.

Dees van Oosterhout heeft  de belangrijkste wetenschappelijk onderbouwde principes op een rij gezet. P rincipes, die ze allemaal zelf in haar eigen procesregie praktijk toepast.

In deze interactieve bijeenkomst deelt Dees uit haar training een deel van die principes en  vertelt ze aan de hand van vele voorbeelden wat werkt en waarom. En...je krijgt na afloop een praktische checklist.

Dees van OosterhoutDees van Oosterhout is veranderstrateeg en motivational speaker. Ze heeft de overtuiging dat een juiste strategie en rol tot het juiste resultaat leidt. Het is haar passie om opdrachtgevers zodanig te ondersteunen, dat zij vanuit hun kracht en authenticiteit hun beoogde doel en resultaat halen. Met haar 25 jaar ervaring in het succesvol tot stand brengen van cultuurverandering en het leiden complexe besluitvormingsprocessen laat ze dat ook zien met   echtheid, lef en liefde als kernwaarden. Zijn heeft haar eigen bureau: Van Oosterhout Adviesgroep