Een positieve Mind-Reset

Hoe ruim je je eigen (onbewuste) blokkades op zodat je betere resultaten behaalt met minder inspanning?

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke professional die met veranderen te maken krijgt en ook naar zichzelf wil kijken.
Spreker  :  Rintske Bosma van www.rintske.nl
Wanneer  :  Donderdag 5 november 2020
Hoe Laat  :  20:00-21:00 uur (met een optionele napraat tot 21:30 uur).
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor ontvang je kort voor de start.
Eigen Bijdrage  :  Gratis

Als veranderaar ben je constant bezig met het veranderproces, het meekrijgen van mensen en het kiezen van de juiste interventie.

Maar hoe zit dat eigenlijk in jezelf? Hoe verloopt jouw persoonlijke veranderproces, hoe krijg je jezelf mee en hoe kies jij jouw eigen “interventie”?

Wist je dat 95% van je gedrag wordt aangestuurd door het onderbewuste maar dat maar heel weinig mensen weten hoe ze hun onderbewuste kunnen beïnvloeden?

In deze bijeenkomst leer je hoe je Mind (je brein in actie) werkt, hoe het bewuste zich verhoudt tot het onderbewuste en hoe onderbewuste overtuigingen jouw resultaten maken of breken. Je leert hoe je belemmerende overtuigingen bij jezelf kan herkennen en kan resetten. Dit zorgt ervoor dat je minder stress ervaart en je automatisch betere resultaten krijgt, zonder dat je er extra moeite of tijd in steekt. Door meer over jezelf te leren, leer je ook meer over de ander, waardoor je sneller begrijpt waar onbegrip vandaan komt en hoe je daar mee om kunt gaan.

Na 15 jaar in de IT te hebben gewerkt veranderde het leven van Rintske Bosma 180° toen ze na 25 jaar los kwam van haar depressies. Een heftige gebeurtenis dwong haar verregaande studie te maken van het brein. Zo ontdekte ze hoe de Mind werkt en hoe je onbewuste belemmerende overtuigingen kan resetten.

Gebaseerd op haar studie en het in praktijk brengen van alles wat ze leerde, creëerde ze een methode waardoor ze de essentie van haar kennis kan overbrengen. Sindsdien is het haar missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de werking van de Mind om onbewuste blokkades op te heffen en betere resultaten te kunnen neerzetten met minder inspanning en stress. 

Met haar passie voor mensen en hun persoonlijke ontwikkeling trainde ze de afgelopen 5 jaar al meer dan 500 mensen. Met succes trainde zij bij L’Oréal, Ordina, Sogeti, KPMG e.a. Lees er meer over op www.rintske.nl.


De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid