Kunnen dode paarden tot leven worden gewekt?

Hoe krijg je zelfs de mensen met weerstand mee?

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke professional die met veranderen te maken krijgt en ook naar zichzelf wil kijken.
Spreker  :  Rintske Bosma van www.rintske.nl
Wanneer  :  Donderdag 1 oktober 2020
Hoe Laat  :  20:00-21:00 uur (met een optionele napraat tot 21:30 uur).
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor ontvang je kort voor de start.
Opmerkingen  :  Dit is een interactieve sessie; we hebben het youtube kanaal daarom niet aan staan.
Eigen Bijdrage  :  Gratis

Iedere veranderaar krijgt vroeg of laat te maken met weerstand en met mensen die moeilijk mee te krijgen zijn in het project waar je mee bezig bent. Daar kan je qua energie echt op leeg lopen. Hoe je het ook probeert te sturen in de juiste richting en aan wil sturen op gedrag, het lijkt maar niet te willen doordringen bij die ‘lastige’ mensen.

Inzicht in jezelf en de ander is van cruciaal belang. Wat gebeurt er in zo’n geval bij jou en wat gebeurt er in die ander? Waarom vindt je elkaar niet? Waarschijnlijk ben je er al lang achter dat je iemand niet kan veranderen. Wat dan wel te doen? Hoe kan je inspelen op de behoeftes van jezelf en die van de ander?

Volgens Tony Robbins zijn er 6 menselijke behoeftes waar ieder mens aan tegemoet wil komen. Wat ons verschillend maakt is onze top 2 van de behoeftes. Als je die van jezelf kent en die van de ander wordt op elkaar inspelen makkelijker. Je krijgt mensen ‘ineens’ mee!

In deze bijeenkomst deel ik met jullie het model “The 6 human needs” en voeren we daar het gesprek over. Het geeft je een praktisch handreiking in de beweegredenen van mensen. Waarom doen ze wat ze doen? Je leert hoe je kan inspelen op hun specifieke behoeften om ze mee te krijgen in het project.

Rintske BosmaNa 15 jaar in de IT te hebben gewerkt veranderde het leven van Rintske Bosma 180° toen ze na 25 jaar los kwam van haar depressies. Een heftige gebeurtenis dwong haar verregaande studie te maken van het brein. Zo ontdekte ze hoe de Mind werkt en hoe je onbewuste belemmerende overtuigingen kan resetten.

Gebaseerd op haar studie en het in praktijk brengen van alles wat ze leerde, creëerde ze een methode waardoor ze de essentie van haar kennis kan overbrengen. Sindsdien is het haar missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de werking van de Mind om onbewuste blokkades op te heffen en betere resultaten te kunnen neerzetten met minder inspanning en stress. 

Met haar passie voor mensen en hun persoonlijke ontwikkeling trainde ze de afgelopen 5 jaar al meer dan 500 mensen. Met succes trainde zij bij L’Oréal, Ordina, Sogeti, KPMG e.a. Lees er meer over op www.rintske.nl.