Ontwikkel je veranderkracht met het Veranderlemniscaat

Leer het VeranderLemniscaat kennen en proef van de kunst van beïnvloeden.

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke professional die de verandercompetenties wil verbeteren
Spreker(s)  :  Bert van der Hooft MCM
Wanneer  :  Woensdag 30 September 2020
Hoe Laat  :  20:00-21:00 uur (met een optionele napraat tot 21:30 uur )
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom versterkt met een Youtube Channel. 
De links daarvoor ontvang je kort voor de start.
Opmerkingen  :  Deze bijeenkomst legt de basis voor maandelijkse masterclasses op basis van het veranderlemniscaat.
Eigen Bijdrage  :  Gratis

Als professionals zijn we continue op zoek naar zowel overzicht,(nieuw) inzicht over veranderen en instrumenten die we kunnen toepassen. We willen onze eigen veranderkracht vergroten om die van anderen te helpen verbeteren en meer succesvolle verandertrajecten te hebben.

Meer dan 5 jaar geleden is de Management of Change community begonnen met het verzamelen van honderden items die samengebracht werden in 25 change topics. Verleden jaar hebben we dat geordend in het VeranderLemniscaat met zes verandervelden. Op basis van dit gedachtegoed wordt door diverse professionals trainingen en incompany leer- en ontwikkeltrajecten gegeven.

In de komende maanden gaan we elke maand een masterclass organiseren waarin een veranderveld besproken wordt. We pakken dan een Change Topic en bespreken die in een interactieve sessie. Na zes maanden herhalen we de cyclus om een levenlang leren te ondersteunen. Jij kiest dan zelf welke masterclasses je wilt bijwonen.

In deze bijeenkomst leggen we een basis, we laten je proeven van een Change Topic (de kunst van het beïnvloeden),we beantwoorden je vragen over het model en achterliggende kennisbank. Last but not least kan je zelf richting helpen geven welke vraagstukken we dan oppakken.

Wil je wat meer weten over de Change Topics in het VeranderLemniscaat? Kijk dan hier.

Silvia ZonneveldSilvia Zonneveld is een enthousiaste veranderaar. Naast opdrachten als consultant en programma manager is zij actief als (talent)coach. Zij gelooft in een persoonlijke benadering en past dat ook in haar opdrachten toe; werken vanuit de behoefte aan de gewenste verandering met de overtuiging dat mensen  het verschil maken en het tempo bepalen. En dat fascineert haar met vragen als hoe je beter kan worden in het helpen van de ander en jezelf.

Bert van der HooftBert van der Hooft MCM is verandermanager. Hij begeleidt professionals (individueel en in teams) in de ontwikkeling van de veranderkundige competenties en geeft al jaren les op diverse business schools en universiteiten. Bert heeft naast zijn achtergrond als project/programma professional een master degree in verandermanagement. Zijn passie is kennis en ervaring te delen en zelf van anderen te blijven leren.  


Deze community bijeenkomst wordt gesponsord met haar mailing door de community SPO Samenwerking Projectmanagers Overheid.