LEER GLORIEUS FALEN

Boost jouw project: faal bewust en vorm jouw faalverhaal.


Voor Wie  :  Iedereen die wil leren van falen
Spreker(s)  :  Eveline Mos en Anna Schakel
Wanneer  :  Donderdag 14 mei 2020
Hoe Laat  :  20:00-21:00 uur
Waar  :  Online College
Opmerkingen  :  Na aanmelding ontvang je de online college inloggegevens
Eigen Bijdrage  :  Gratis
   

MELD JE AAN


Voor veel professionals is het makkelijk vertellen over succesvolle trajecten. Je ziet het ook op social media en hoort het vaak in speeches. Maar hoe vertel je nu over de dingen die niet goed gingen? En waarom is het belangrijk om die verhalen te vertellen?

Elke projectprofessional maakt immers fouten. Geef maar toe! Wil jij daar open over zijn? Op een manier waarop anderen gemotiveerd worden jou te helpen of leren van jouw verhaal? Dat noemen wij Glorieus Falen! 

In 60 minuten nemen we je mee in de feiten en mythes over falen, langs verkeerde beslissingen, inschattingsfouten en slechte adviezen. Maar vooral: jij leert te reageren op jezelf als je faalt en via een stappenplan dat nare gevoel om te zetten in een goed verhaal.

Stel je eens voor: jij kan jouw faalverhaal straks inzetten om je collega's te motiveren of om een goed verhaal te vertellen in jouw jaargesprek.

Dit webinar wordt uitgevoerd door de Eveline Mos en Anna Schakel die putten uit hun Glorieus Falen evenement waarin ze bad practices in het zonnetje zetten in een workshop met 4 faalverhalen. We richten ons op projectmanagers, een groep die 'geen fouten mag maken' maar juist die fouten heel goed in kan zetten. Dat vertellen we uit ervaring!


Anna SchakelEveline MosEveline Mos (links) is projectprofessional en noemt zichzelf projectfacilitator: zij faciliteert projectleden in de civiele techniek en infrastructuur en gebruikt veel zakelijk tekenen om haar projecten te ondersteunen.

Anna Schakel (rechts) zit in een andere tak van sport, de ICT. Kenmerkend voor haar is dat zij de brug slaat tussen de business en het technische team: in Jip en Janneke-taal met eerlijkheid en kwetsbaarheid.

Dit webinar wordt aangeboden door de organisatoren van Glorieus Falen: een evenement waarbij we bad practices in het zonnetje zetten met een workshop en 4 faalverhalen. We richten ons op projectmanagers, een groep die 'geen fouten mag maken' maar juist die fouten heel goed in kan zetten. Dat vertellen we uit ervaring!