Leer om te gaan met tegenslagen in je project
Lunchgesprek VR 1 JUL 2022 om 12:30u

De meerwaarde van veerkracht voor agility.

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke professional die beter wil omgaan met tegenslagen in projecten
Spreker(s)  :  Abram Janse en Maarten de Winter
Wanneer  :  Vrijdag 1 juli 2022
Hoe Laat  :  12:30-13:30 uur
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina.
Opmerkingen Dit gesprek geeft je ook inzicht in wat de IPMA Premium Mastercourse Veerkracht Organiseren je kan brengen.
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Als projectprofessional (leider, leidinggevende, programmamanager, adviseur, coach of anderszins) sta je voor de taak om om te gaan met tegenslagen in je projecten en programma's. Maar…Hoe doe je dat? 

Niet door hun problemen op te lossen; wel door het probleemoplossend vermogen te vergroten. 
Veerkracht heeft positieve effecten op agility door onder meer welzijn, gezondheid, kwaliteit van arbeid en duurzame arbeidsproductiviteit.

In dit lunchgesprek met twee veerkrachtdeskundigen staan we stil bij de ontwikkeling van veerkracht.  Er staan drie essentiële vragen centraal vanuit je rol als projectprofessional:

1. Wat is veerkracht?
2. Waarom is veerkracht van belang?
3. Hoe ontwikkel je het?

Test ter voorbereiding alvast je veerkracht met deze veerkrachtscan.

Maarten de Winter (1962) zijn [assie is veerkracht. Hij is zelfstandig sociologisch econoom, kerndocent Strategisch HR bij Hogeschool Avans+ en partner bij Veerkracht College.

"Ik geloof dat organisaties waardevoller kunnen zijn voor klanten, medewerkers en andere belanghebbenden. Ik zie hoe hard dit nodig is en overzie wat er voor nodig is. Graag werk ik met leiders en HR om de potentie die erin zit eruit te halen. Met Maarten organisatieadvies richt ik mij op de samenhangende ontwikkeling van een veerkrachtige strategie, structuur en cultuur, vaak naar aanleiding van taaie problemen in de uitvoering, het leiderschap of de communicatie. Je vindt mij op www.maartendewinter.nl en veerkrachtcollege."

Abram Janse zijn passie is de gezondheid van organisaties te verbeteren; dit als partner in veranderings- en transformatieprojecten. Hij is senior adviseur (consult, coach, trainer) met een bewezen geschiedenis van werken met internationale klanten. Abram is deskundig in Lean, Agility, Veerkracht en Inclusiviteit.
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid