Draag als Keurmerkopleider bij aan de IPMA-NL VAKdag 2022 "Back to Basics"

Laat je deskundigheid als keurmerkopleider zien en help de professie te ontwikkelen!

MELD JE AAN VOOR DE SPREKERSCORNER

SCHRIJF JE METEEN IN ALS SPREKER

Voor Wie  :  Elk IPMA Keurmerkopleider die de ontwikkeling van de projectmanagementprofessie een warm hart toedraagt en haar eigen opleidingen ook wil etaleren in onze beroepsgroep.
Wanneer  :  Dinsdag 15 November 2022
Waar  :  Flint, het theaterhart van Amersfoort
Meer weten?  :  Er zijn meerdere mogelijkheden om een informatiebijeenkomst voor inspirators van deze VAKdag bij te wonen. Meld je aan en je ziet de datums en tijden. Kies dan de datum die past. Schikt de datum niet? Meld je dan aan en deel dat in het forum, dan kijken we of we een extra bijeenkomst inplannen. Dan wel bel onze contactpersoon.
 Contactpersoon Bert van der Hooft MCM - 06 11 11 9405


De taak waarvoor je als Keurmerkopleider staat
Als IPMA Keurmerkopleider maken jullie onderdeel uit van IPMA en staan jullie voor de taak om de projectmanagement opleidingen van jullie organisatie uit te dragen. Niet alleen om betere projecten, programma's en portfolio's te krijgen, maar ook om de beste studenten voor je organisatie te helpen werven. 

Als Keurmerkopleider heb je toegang tot het IPMA platform, het grootste en meest actieve platform waar je de kennis en kunde kan etaleren van jullie organisatie. Als doel hebben jullie wellicht het voeling houden met de markt, kennisdeling, het experimenteren met vernieuwingen in je aanbod, het leggen van netwerkcontacten en/of het genereren van contacten met potentiële studenten.

Het grootste en meest actieve projectmanagement platform helpt je
IPMA-NL organiseert op Dinsdag 15 November 2022 een dag voor professionals die projectmatig actief zijn. Denk in eerste instantie aan project-, programma- , portfoliomanagers, hun ondersteunende staf en hun leidinggevenden. Maar denk ook breder dan dat: volgens een recent onderzoek is 40% van alle economische praktijk projectmatig. Een brede doelgroep dus! En dat vertaalt zich in een platformbereik van IPMA NL met meer dan 10.000 contacten en 2000 reguliere bezoekers voor onze bijeenkomsten.

De IPMA VAKdag Op de IPMA VAKdag willen we de verbinding leggen met de basis van IPMA, de Individual Competence Baseline op een manier die bezoekers inspireert, voorziet van nieuwe kennis en kunde en netwerkcontacten. We verwachten enkele honderden deelnemers op een centrale plek in Nederland: Flint, het theaterhart van Amersfoort


Het programma

  • 09:00 Ontvangst
  • 09:30 Plenaire Opening met Keynote Speaker
  • 10:30 Netwerk Koffiepauze
  • 10:45 Ochtendsessies duur: 2*40 minuten
  • 12:15 Lunch en marktbezoek (leer onze partners en elkaar kennen)
  • 14:45 Start Plenaire Middag Opening met Keynote speaker
  • 15:45 Middagsessies duur 1*40 minuten
  • 16:15 Afsluiting en borrel 
  • 17:30 Einde

Voor jullie als potentiële spreker zijn de vetgedrukte tijdsloten van belang, maar ook suggesties voor de Keynote speakers zijn welkom

De ambiance
We willen een mengeling van kennisoverdracht, het ontmoeten en het samen bezig zijn in de vorm van interactie of workshops. We willen jouw passie en professie volgen om deze te kunnen verbinden met de Individual Competence Baseline.

Sessies duren 40 minuten dan wel de dubbele tijd van 80 minuten. Spelregel is dat de passie in de professie voorop staat. Daarnaast helpen we je met de promotie.

Proloog
In de voorafgaande drie maanden vragen we een bijdrage van jullie in de vorm van een artikel, podcast, videoclip (teaser/pleaser) of een opwarmende online bijeenkomst. Wij helpen jullie daarbij; bijvoorbeeld met het produceren en publiceren van een artikel, de productie van een podcast en/of of videoclip. Aldus hebben jullie meerdere keren de aandacht van jullie doelgroep.

De Win voor jullie als inspirator
Als inspirator hebben jullie met het IPMA platform de kans om jullie doelgroep te bereiken om doelstellingen te helpen realiseren. Jullie inspireren de doelgroep om jullie (en onze) doelstelling te helpen realiseren; een triple win voor onze bezoekers, je organisatie en IPMA.

Vele inspirators zijn jullie al voorgegaan en hebben de waarde ervaren voor hun verdienmodel. Vraag ons naar referenties. 

Pak deze kans en meld je aan als inspirator voor deze IPMA VAKdag.
Meld je rechtsboven aan voor de sprekerscorner, dan zie je ook een link naar online informatiebijeenkomsten. Dan wel schrijf jezelf rechtsboven meteen in met een korte vrijblijvende vooraanmelding.

Bert van der Hooft MCM
0611119405

De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid