Storytelling voor verbinding |  DI 7 JUN om 20:00u
Persoonlijke verhalen maken het verschil tussen de verandering begrijpen en hem omarmen

Ervaar de kracht van het delen van verhalen: het werkt verbindend tussen collega’s onderling en met het werk waar ze voor gaan.

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Voor elke professional
Spreker(s)  :  Sandra de Haan-Morlog van de Vertelschool Rotterdam
Wanneer  :  Disndag 7 juni 2022 
Hoe Laat  :  20:00-21:00u
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Opmerkingen  :   Heb je deze bijeenkomst verleden jaar gemist? Grijp dan nu deze kans
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Veranderingen op papier lijken vaak zo logisch en aannemelijk. Die ronkende plannen, daar kan toch niemand op tegen zijn. Maar zeg eens eerlijk: zolang de verandering alleen nog op papier bestaat, van wie is die verandering dan? Voelt iemand zich dan al geroepen om in de actiestand te schieten?De meeste collega’s wachten rustig af.

Totdat…. de verandering persoonlijk betekenis voor ze krijgt.

In deze workshop leer je de technieken van zakelijke storytelling. Zodat je persoonlijk, beeldend en meeslepend kan vertellen. Je sluit je verhaal altijd af met een concrete oproep aan je publiek. 

Het verhaal maak je tijdens de workshop. Het kan een bestaand verhaal zijn dat je nu al gebruikt, maar de kans is groot dat je erachter komt dat je eigenlijk een persoonlijkere boodschap te vertellen hebt. 

Je ervaart zelf de kracht van het ontdekken en delen van verhalen die er voor jou toe doen. Je oefent voor je eigen praktijk, dus je kan het direct toepassen op je werk. Je krijgt bovendien de stappen aangereikt om een waardevolle verhalensessie met je team te kunnen gaan doen.


Sandra de Haan haar overtuiging is dat de persoonlijke verhalen van iedere medewerker sámen de kern vormen voor die ene boodschap. Haar diepste wens is dat mensen woorden gaan geven aan wat er echt toe doet voor ze. Dat doet ze door middel van een eigen trainingsprogramma, gebaseerd op de theorie van de Golden Circle van Simon Sinek en de technieken van storytelling. Dat maakt haar trainingsprogramma uniek. Haar overtuiging draagt ze uit met anderen van de Vertelschool Rotterdam, waarvan Sandra de oprichter is.
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid