Deep Listening en de Circle Way | DI 14 DEC om 19:30u
VOL!! Zie alternatief op 8 Februari

Ervaar krachtige methodes om in online teamgesprekken snel te connecten en essenties te raken! 

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke professional
Spreker(s)  :  Diana van Donselaar van Business Balance Bootcamp
Wanneer  :  Dinsdag 14 december 2021
Hoe Laat  :  19:30-21:30 uur
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Opmerkingen  :  Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Het kan zijn dat als iemand zich afmeldt, dat je dan toch een plekje krijgt. Probeer dus toch de aanmeldknop.  Zie herhaling op 8 februari 2022
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Net weer gewend aan de live meetings met je (project)team…. 
Aan het ontmoeten van hele personen in plaats van halve tussen de vier lijnen van je beeldscherm. 
Aan het observeren van de groepsdynamiek aan tafel in plaats van het turen naar tien aparte schermpjes.
Aan het samen de meeting uitlopen, al sparrend over de oplossing voor een lastig probleem wat ter tafel kwam. 

Heb jij de afgelopen twee jaar (nog meer) ontdekt wat deze manier van verbinden oplevert? Of het gemis ervan kost?  
Hoe cruciaal verbinden is voor het beïnvloeden van onderstromen binnen jouw projecten? Van dat wat projectleden niet uitspreken, maar precies dat is wat je project vertraagt. Van dat wat wel uit gedrag spreekt maar niet op tafel wordt gelegd. Van dat wat op relatieniveau speelt, maar niet wordt benoemd. 

Inmiddels zijn we weer met z’n allen terug achter de laptop, opgeslokt door zgn. meeting marathons. Hoe faciliteer je nu deze essentiële vorm van verbinden, die zich afspeelt op het niveau van betrekking en beleving in plaats van ratio? Die zich niet laat managen door het (blauw) sturen op deadlines, uren en middelen.

Krachtige methodes hiervoor zijn ‘The Circle Way’ en ‘Deep Listening’. Methodes uit oeroude wijsheid tradities in een actueel veranderjasje. Methodes voor zowel live als online meetings. Die je een nieuwe dimensie in luisteren en verbinden bieden. En zo teamgesprekken faciliteert gericht op snel connecten, essenties raken en diepgaande impact creëren.  

Benieuwd naar een manier die ‘anders, verfrissend’ is en een dosis lef van je vraagt? Neem dan deel aan deze Business Balance Bootcamp workshop ‘Deep Listening & the Circle Way’.

Diana van Donselaar Diana van Donselaar: Sinds 1998 coacht en traint Diana teams en individuen binnen diverse organisaties in hun groei en ontwikkeling. Hiermee verenigt ze passie, hobby en werk. Diana gaat voor impact maken, daar waar het er het meest toe doet. Via de weg van moeiteloos leren vanuit plezier en intrinsiek verlangen. Meer bereiken door minder te doen. Complexe verandermethodes overboord, terug naar de kracht van eenvoud. Ze staat voor voor een verfrissende, simpele en krachtige aanpak. Die vindt ze door oeroude wijsheid tradities en actuele verandermodellen te mixen.

Ze gelooft dat alle wijsheid al in iedereen zit. Om die wijsheid te ontsluiten is verstillen en vertragen nodig. Alleen dan kun je echt luisteren, naar jezelf, naar anderen, naar wat er echt toe doet. Dit verbindt en verruimt (perspectief). Wat vervolgens de weg vrijmaakt voor versimpelen (de essentie pakken) en van daaruit vermeerderen (in impact). 

Diana is verbonden aan  Business Balance Bootcamp


De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid