De verborgen (criminele) opdrachtgever
VR 29 OKT 2021 om 09:30u

Laat je meenemen in de wereld van het criminele opdrachtgeverschap!

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Integere projectmanagers en opdrachtgevers
Spreker(s)  :  Bijzonder hoogleraar Joep Simmelink
Wanneer  :  Vrijdag 29 oktober 2021
Hoe Laat  :  09:30-11:30 uur (opening zaal 09:00)
Waar  :  Hybride: Online (met Zoom) en fysiek bij IPMA NL in Nieuwegein.
Opmerkingen  :  Wil je de bijeenkomst fysiek bijwonen? Dan kan je na aanmelding je keuze kenbaar maken.
Wil je online? Dan tref je na aanmelding de zoom-link aan.
Eigen Bijdrage  :  Gratis


In het boek "opdrachtgeverschap in negen paradigma's” wordt het paradigma van de verborgen opdrachtgever geïllustreerd met een samenvatting van de uitspraak in het Holleeder-proces. De criminele opdrachtgever heeft goede redenen om verborgen te blijven. In de praktijk van alledag zien we aspecten van het criminele opdrachtgeverschap ook wel bij andere opdrachtgevers.

In deze bijeenkomst van de
Interessegroep Goed Opdrachtgeverschap  zal Joep Simmelink ons meenemen in de wereld van het criminele opdrachtgeverschap. Joep is bijzonder hoogleraar criminal law and criminology aan de Universiteit van Maastricht en advocaat generaal bij het Openbaar Ministerie.

We starten met een lezing die ook digitaal te volgen is via zoom. Na de pauze gaan we met de aanwezigen in Nieuwegein door om te zien wat we kunnen leren van criminele opdrachtgevers hopelijk ook hoe we integer kunnen (blijven) handelen als opdrachtgever.

Joep Simmelink is bijzonder hoogleraar criminal law and criminology aan de Universiteit van Maastricht en advocaat generaal bij het Openbaar Ministerie.

De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid