De Golden Circle van Simon Sinek
- Wegens succes herhaald -

Simon Sinek zegt: “Start with why” (Begin met het waarom.) Maar hoe dan? Dat leer en ervaar je in deze bijeenkomst, zodat jij ook kan beginnen met jouw waarom. 

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Verander-, projectmanagers, projectondersteuners
Spreker(s)  :  Sandra de Haan-Morlog van de Vertelschool Rotterdam
Wanneer  :  Maandag 15 november 2021
Hoe Laat  :  19:30-21:00u
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Of je nou al eerder gehoord hebt van de Golden Circle van Simon Sinek of niet, het is makkelijker gezegd dan gedaan: Start with why. Want waarom doe jij wat je doet? Waar sta je voor? Aan welk hogere doel wil jij een bijdrage leveren?

Je zou er bijna bang van worden van al die grote vragen.

Terwijl het kennen van je why je heel veel oplevert: het geeft je richting in je werk en de dagelijkse dilemma’s die daarbij horen. Het maakt je praatjes en presentaties over je werk een stuk inspirerender. Het biedt je zingeving. Je komt erachter dat je van betekenis bent (en hoe!). Dat gun ik iedereen.

In deze workshop deel ik de 3 stappen die Simon Sinek en zijn team zetten om er in bedrijven achter te komen wat hun why is. Het begint met het vragen aan alle medewerkers over hun trotsmomenten. Uit die verhalen blijkt de why: individueel en die van de organisatie. 

Je ervaart die eerste 2 stappen zelf. De vervolgstappen deel ik met je, aan de hand van de methodiek en onze ervaringen daarmee in de praktijk. Dus ben je benieuwd naar je why en wil je daar op een vrolijke en dynamische manier achter komen? Meld je dan nu aan. 

Sandra de Haan

Sandra de Haan haar passie is dat de mensen woorden gaan geven aan wat de verandering er echt toe doet voor ze. U niek aan haar aanpak is dat de persoonlijke verhalen van iedere medewerker sámen de kern vormen voor die ene boodschap: hier staan wij gezamenlijk voor.

Sandra is oprichter van de Vertelschool Rotterdam. Een trainingsbureau voor persoonlijke storytelling op het werk. Dat doen ze door middel van een eigen trainingsprogramma, gebaseerd op de theorie van de Golden Circle van Simon Sinek en de technieken van storytelling. In deze bijeenkomst proef je daarvan.De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid