Onderzoek Tilburg Universiteit
De positie van projectmanagers in Implementatie Outsourcingscontracten

Doe mee met dit onderzoek en help het succes van projectmanagers te vergroten.

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Projectmanagers en delivery managers in IT-outsourcing implementatieprojecten.
Onderzoeker  :  Marcel van Kooten onder begeleiding van Prof. Leon Oerlemans.
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Opmerkingen  :  Doe je ook mee met de bijbehorende bijeenkomst? Doe dan slechts 1 keer de simulatieoefening. We houden je met je aanmelding op de hoogte van de resultaten van het onderzoek; de oefening zelf is anoniem. 


Outsourcingsprojecten vragen het uiterste van project- en deliverymanagers van leveranciers. Ze hebben de taak om het contract tussen klant en leverancier uit te voeren. Ze acteren daarbij als een informatie-hub tussen de eigenaren van het contract zowel voor hun eigen organisatie, die van de leverancier, als voor die van de klant. Doorgaans hebben ze immers ook de plicht de klant te informeren over status en problemen.

Tilburg University onderzoekt de  positie van de projectmanager in implementatieprojecten voor outsourcingscontracten. We werken met  een casus en bijbehorende anonieme simulatie oefening, die je na aanmelding toegestuurd wordt (geschatte  benodigde tijd: 15 minuten). Aldus draag je bij aan het onderzoek en help je het succes van projectmanagers te vergroten.

Marcel van Kooten zijn passie is het vergroten van het succes van projectmanagers in outsourcingstrajecten. Die passie benut hij in zijn promotie-onderzoek bij de Tilburg University.
Prof. Leon Oerlemans is professor van organization studies van de Tilburg University. Hij is de promotor van Marcel.
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid