Speeddate voor IPMA Certificering kandidaten

Achterhaal welk certificeringstraject het beste bij jouw ervaring past

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Projectprofessionals die zich willen laten certificeren en vragen hebben over welk traject het beste aansluit bij de opgedane ervaring.
Spreker(s)  :  Zie onderaan
Wanneer  : Maandag 17 januari 2022
Hoe Laat  :  20:00-21:00 uur
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Als projectprofessional wil je een IPMA-certificaat halen. De grote vraag waar jij mee worstelt is: welk niveau past het beste bij mijn ervaring?

Tijdens deze bijeenkomst kun je deze vraag beantwoorden met hulp van onze assessoren. Voor elk niveau (A tot en met D) of domein (ook Agile Leadership) is een aparte break-out ruimte en assessor beschikbaar. Ze geven je de ins en outs van elk niveau en staan klaar voor al jouw vragen.

Dus wil jij weten of je certificeerbaar bent en voor welk niveau je het beste kunt gaan? Meld je aan voor deze speeddate met onze assessoren!

Wim de Gier levert een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van zijn vakgebied: sinds 2007 is hij onder andere (internationaal) IPMA-assessor. Zijn passie voor het vakgebied draagt hij graag uit: o.a. geeft bij IPMA-trainingen in binnen- en buitenland, is gastdocent aan de Hogeschool van Utrecht en is hij verbonden aan Project Management Traingingen (NCOI). Privé zijn skidiven en hangglidentwee grote passies.
Lex Pepping is sinds 2016 IPMA-A gecertificeerd en werkt al 23 jaar voor Schiphol Airport. Op dit moment vervult hij de rol van Programmamanagener Landzijdige Veiligheid.

Pieter Gremmen werkt sinds eind 2011 bij De Haagse Hogeschool als project- en programmamanager. Hij is de afgelopen 25 jaar als projectmanager verantwoordelijk geweest voor complexe projecten op het raakvlak tussen ICT en organisatieverandering in een grote verscheidenheid aan organisaties en heeft ruime ervaring met diverse ontwikkel- en projectmanagement methodes zoals Prince2 en Design Thinking. Hij is sinds 2005 IPMA B-gecertificeerd.

De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid