[IPMA Masterclass VeranderLemniscaat]
Zet aan tot actie in plaats van wanhoop

Ontdek hoe je  individuele verandering kan activeren activeert en aanzet tot actie in plaats van wanhoop. 

AANMELDEN


Voor Wie  :  Elke professional die veranderkundige interventies wil leren toepassen
Spreker(s)  :  Bert van der Hooft MCM
Wanneer  :  Maandag 20 september 2021 
Hoe Laat  :  20:00-21:30 uur (met een optionele napraat tot 22:00 uur).
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor vind je na  aanmelding
Premium Content  : 


VeranderstrategieAls professional sta je voor de taak om in jouw verandertraject mensen tot actie aan te zetten in plaats van tot wanhoop.

Maar hoe pak je dat nu aan en waar moet je aan denken? Dat bepaalt immers de veranderkracht van jouw verandertraject.


In
deze masterclass leer je weer wat veranderinstrumenten kennen; ditmaal uit het Change Topic  "Inspire Action not Despair". We staan allereerst stil bij waarderend bevragen en daarna duiken we in oplossingsgericht denken en werken. Daarmee is je veranderpalet weer uitgebreid met twee veranderinstrumenten.

Bert van der Hooft MCM Bert van der Hooft MCM is verandermanager. Hij begeleidt professionals (individueel en in teams) in de ontwikkeling van de veranderkundige competenties en geeft al jaren les op diverse business schools en universiteiten. Bert heeft naast zijn achtergrond als project/programma professional een master degree in verandermanagement. Zijn passie is kennis en ervaring te delen en zelf van anderen te blijven leren.

VeranderVeldDefining the Change ApproachTien keer per jaar behandelen we in de IPMA Masterclass-Reeks een Change Topic uit één VeranderVeld van het VeranderLemniscaat;  onze kennisbank over veranderen.  Deze keer raken we in het VeranderVeld "Bereik het individu" het change topic "Inspiring Action not Despair".

De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid