Speeddate voor IPMA Certificering kandidaten

Achterhaal welk certificeringstraject het beste bij jouw ervaring past

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Projectprofessionals die zich willen laten certificeren en vragen hebben over welk traject het beste aansluit bij de opgedane ervaring.
Spreker(s)  :  Henri van Dijk, Mimoun El Ouarti, Pieter Gremmen en Wim de Gier.
Wanneer  :  Dinsdag 22 juni 2021
Hoe Laat  :  20:00-21:00 uur
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Als projectprofessional wil je een IPMA-certificaat halen. De grote vraag waar jij mee worstelt is: welk niveau past het beste bij mijn ervaring?

Tijdens deze bijeenkomst kun je deze vraag beantwoorden met hulp van onze assessoren. Voor elk niveau (A tot en met D) of domein (ook Agile Leadership) is een aparte break-out ruimte en assessor beschikbaar. Ze geven je de ins en outs van elk niveau en staan klaar voor al jouw vragen.

Dus wil jij weten of je certificeerbaar bent en voor welk niveau je het beste kunt gaan? Meld je aan voor deze speeddate met onze assessoren!


Henri van Dijk is sinds 2006 IPMA-B gecertificeerd en sinds 2007 assessor. Draagt bij, als oud lid van de IPMA-examencommissie, aan de ontwikkeling van het curriculum en kwaliteit. Interesses in techniek, besluit vormingsprocessen en muziek.

Mimoun El Ouarti is vanaf 2009 actief als IPMA-assessor. Daarnaast was hij lid van IPMA-NL bestuur, lid van IPMA Certification & Validation Management Board en docent bij NCOI voor de Masteropleiding Projectmanagement.

Pieter Gremmen is sinds 2005 IPMA B-gecertificeerd en maakte vanaf december 2005 tot april 2011 en vanaf maart 2017 deel uit van de examencommissie van IPMA. Sinds eind 2006 is hij tevens actief als assessor voor IPMA-B en IPMA-C (en Agile Leadership). Vanaf april 2011 tot april 2017 maakte hij deel uit van het IPMA-bestuur met als belangrijkste aandachtsgebied de portefeuille Onderwijs & Onderzoek. In zijn schaarse vrije tijd doet Pieter aan handbal, leest graag Scandinavische thrillers en houdt hij van reizen.
Wim de Gier levert een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van zijn vakgebied: sinds 2007 is hij onder andere (internationaal) IPMA-assessor. Zijn passie voor het vakgebied draagt hij graag uit: o.a. geeft bij IPMA-trainingen in binnen- en buitenland, is gastdocent aan de Hogeschool van Utrecht en is hij verbonden aan Project Management Traingingen (NCOI). Privé zijn skidiven en hanggliden twee grote passies.
   
   De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid