21st century intercultural skills
De X-factor van High Performance Teams

Leer het fundament van high performance teams kennen: remote team building

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Alle professionals die de volledige potentie van hun teams willen benutten
Spreker(s)  :  Ilse Kerling
Wanneer  :  Vrijdag 25 juni 2021
Hoe Laat  :  12:00-13:00u
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Door globalisering en digitalisering wordt ons werk steeds sneller, complexer en global. Het gevolg hiervan is dat je effectiever, sneller en efficiënter moet kunnen communiceren en samenwerken.
Daarom heeft Ilse Kerling 8 competenties gecreëerd om de internationale team performance te vergroten. Van vitaal belang, nu we remote blijven werken en teamleden duizenden kilometers en culturen van elkaar verwijderd zijn.

In dit webinar leer je het fundament van high performance teams: remote team building, met de daarin zo belangrijke psychological safety en inclusie. Vervolgens krijg je aan de hand van praktische voorbeelden inzichten in de knoppen waar je aan kunt draaien om de effectiviteit en efficiëntie te verhogen. Hoe zorg je voor openheid en transparantie. Hoe weet je of er problemen zijn?
Hoe leer je echt van fouten, in plaats van Retrospectives voor de vorm? Het zijn allemaal cruciale elementen in succesvol internationaal project management. Daarom noemen we deze elementen 21st century intercultural skills.

Wil je meer weten? Neem dan deel aan dit webinar!


Ilse Kerling haar passie is reizen en cultuur. Op haar 23e vertrok ze naar Hong Kong met 1900 gulden en 5 girocheques. Haar doel: een baanvinden in Hong Kong en begrijpen waarom Azië zo snel groeit.16 jaar later kwam ze terug naar Nederland. Het viel haar op dat Nederlanders heel doelgericht zijn: ze weten precies wat ze willen bereiken, maar lopen vaak voorbij aande hoe. Wat is nou de snelste en effectiefste manier on je doel te bereiken? Cultuur speelt daar een grote, en onderschatte, rol in.

In deze wereld waar werk steeds sneller, complexer en internationaler wordt, is effectieve communicatie en samenwerking een must. Maar wat voor jou ownership, transparantie en proactiviteit betekent, is voor iedere cultuur anders. Global Business Academy (GBA) is gespecialiseerd in 21st century Cultural Intelligence. Met onze praktische skills leer je hoe je de global team performance kunt maximaliseren. Klanten zijn o.a. NXP, T-Mobile, Heineken, Philips en Akzo Nobel.
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid