SPO 2021 Header

Agile Governance: a hell of a Job?

Hoe staat het met Agile Governance in Nederland? Is het daadwerkelijk een hell of a job? En zo ja waarom? Maar vooral, wat zouden wij eraan kunnen doen? Tijdens het SPO-symposium 2021: "Agile Governance: a hell of a job?" onderzoeken we onder meer deze vragen. 

Opening op Dinsdag 4 oktober van 13:00-1600 uur

JitskeKramer-SPO2021

In het symposium starten we met een keynote van hoogleraar beleidsinformatica Hans Mulder, gevolgd door Maarten Camps, voorzitter RvB van UWV. Dan duiken we met elkaar in een interactieve talk- en spelshow. Met vier teams kijken we prikkelend, speels en serieus hoe het staat met Agile Governance binnen Nederland. Dit doen we onder begeleiding van Jitske Kramer, corporate antropoloog, in 4 rondes over de vraagstukken:

  • Stuur en werk jij vanuit de bedoeling en neem jij het eigenaarschap?
  • Hoe maken we strategische keuzes?
  • Hoe wordt het opdrachtgeverschap ingevuld?
  • Hoe werk jij projectmatig in een agile wereld?

Dagprogramma woensdag 6 en donderdag 7 oktober

Op woensdag 6 en donderdag 7 oktober hebben we vele online break-out sessies. Elke break-out sessie in dit symposium “taggen” we met de vier vraagstukken, zodat je kan kiezen uit ons rijke aanbod. Dus laat je vooral verrassen en inspireren en kijk welke break-out sessie antwoord geeft op jouw vragen.  

Sluiting op vrijdag 8 oktober van 09:30-12:30 uur

We sluiten het SPO-symposium interactief af op vrijdag 8 oktober. We doen dit onder leiding van de Deep Democracy instructor en facilitator Frank Weijers. Hij bespreekt dan de opbrengsten van de vier vraagstukken van dit SPO-symposium. Voor eind juni staan alle break-out sessies op het digitale platform van dit symposium en vanaf die datum is dan ook de inschrijving geopend. We houden je op de hoogte.

Meld je aan!

Meld je nu aan op https://www.spo-symposium.nl
Tip: verken eerst de break-out sessie via "meer" in de topbalk, dan weet je bij "registreren" voor welke sessies je je wilt aanmelden.

Lees meer en Meld je aan.

We beperken ons niet tot voornoemd programma: je kan nu al de draad oppakken!

Maar....we beperken ons niet tot voornoemd programma. In aanloop tot het symposium organiseren we al op Connect bijeenkomsten in dit thema. Dat doen we ook tijdens het symposium in een avondprogramma en....we voorzien dat we na afloop de draad gewoon verder aflopen. 

Kijk eens naar onze bijeenkomsten die passen in het thema van het symposium:Een initiatief van:

SPO Symposium