Agile Leadership Vierdaagse | MA 8 - DO 11 NOV 2021 - 08:00-09:00u

Geef in deze vierdaagse van elke dag een uur een boost aan jouw agile leadership!
WEGENS SUCCES HERHAALD

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Elke professional; of je nu leidinggevende bent, verandermanager, agile coach of projectleider.
Spreker(s)  :  Petra Kuipers 
Wanneer  :  Maandag 8 tot en met donderdag 11 november 2021
Hoe Laat  :  08:00-09:00 uur (elke dag een uur)
Opmerking  : Kun je er een keer niet live bij zijn? Geen probleem, dan ontvang je een opname, zodat je meteen weer bij bent.
Waar  :  Online. We gebruiken Webinargeek. De link daarvoor tref je na aanmelding tijdig aan in de bijeenkomstpagina.
Opmerkingen  :  Deze bijeenkomst maakt deel uit van ons programma voor het symposium "Agile Governance: a Hell of a Job?".
Eigen Bijdrage  :  Gratis


De manier waarop we werken is in het afgelopen jaar voorgoed veranderd. Traditionele vormen van leiderschap zijn minder effectief en er is nog niet echt iets voor in de plaats gekomen. Of je nu leidinggevende bent, verandermanager of projectleider: het volgende normaal vraagt om anders kijken, denken en handelen. Dat biedt ook volop kansen om verbondenheid, menselijkheid en inspiratie (weer) centraal zetten.

Tijdens deze online vierdaagse Agile Leadership starten we elke ochtend om 9 uur met een korte masterclass die je helpt je leiderschap te ontdekken en te verdiepen.
Je ontvangt daarbij een werkboek met praktische handvatten om het direct naar je eigen context te vertalen. Verder ontvang je dagelijks per mail een voorbereidende reflectievraag over het thema van de dag erna. Onder diegenen die daadwerkelijk aan de gang gaan met de oefeningen wordt een exemplaar van Petra haar boek Het Boomhutgevoel verloot.
Een volwaardige training dus, waarmee we in maximaal een uurtje per dag een beweging van nieuwe, inspirerende leiders op gang brengen.

Petra Kuipers is ruim 20 jaar programmamanager, verandermanager en projectleider. Tegenwoordig is zij vooral actief als trainer, consultant en coach. Zij helpt organisaties, teams en projectprofessionals hoe ze projecten en programma's zo kunnen organiseren, dat er meer ruimte en energie is voor co-creatie, verbinding en innovatie. Eerder  verscheen haar boek Het boomhutgevoel – Gids voor inspirerend projectleiderschap.

De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid