Chaos: van onderdrukken naar omarmen

Hoe je van chaos jouw grootste kracht maakt!

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Alle professionals, leiders en veranderaars die de volledige potentie van hun teams willen benutten.
Spreker(s)  :  Ilse Kerling en Sebastiaan Laurijsse
Wanneer  :  Vrijdag 4 juni 2021
Hoe Laat  :  10:00-11:00 uur met gelegenheid om na te praten tot 11.30u
Waar  :  Hybride: we gebruiken enerzijds Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina.Voor enkele deelnemers is het daarnaast mogelijk om de bijeenkomst bij IPMA Nieuwegein bij te wonen. De link daarvoor tref je na aanmelding aan.
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Net zoals onze botten sterker worden van stress en spanning, en geruchten of rellen intenser worden wanneer iemand ze probeert te onderdrukken, zo profiteren veel dingen in het leven van stress, wanorde, vluchtigheid en onrust.

En in deze snel veranderende wereld is er maar een zekerheid: onvoorspelbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen baat hebt bij chaos, maar het juist inzet om te overleven en te bloeien?

Wil je Resilience; een team dat constructief omgaat met verandering? Of Antifragilility; waarbij je team juist de chaos omarmt? Waarschijnlijk het laatste, maar hoe kom je daar? En hoe creëer je dat met jouw team, dat waarschijnlijk vanaf huis werkt en over de hele wereld zit.

Wil je meer weten? Neem dan deel aan deze webinar!
Ilse Kerling haar passie is reizen en cultuur. Op haar 23e vertrok ze naar Hong Kong met 1900 gulden en 5 girocheques. Haar doel: een baan vinden in Hong Kong en begrijpen waarom Azië zo snel groeit.16 jaar later kwam ze terug naar Nederland. Het viel haar op dat Nederlanders heel doelgericht zijn: ze weten precies wat ze willen bereiken, maar lopen vaak voorbij aan de hoe. Wat is nou de snelste en effectiefste manier on je doel te bereiken? Cultuur speelt daar een grote, en onderschatte, rol in.

In deze wereld waar werk steeds sneller, complexer en internationaler wordt, is effectieve communicatie en samenwerking een must. Maar wat voor jou ownership, transparantie en proactiviteit betekent, is voor iedere cultuur anders. Global Business Academy (GBA) is gespecialiseerd in 21st century Cultural Intelligence. Met onze praktische skills leer je hoe je de global team performance kunt maximaliseren. Klanten zijn o.a. NXP, T-Mobile, Heineken, Philips en Akzo Nobel.


Sebastiaan Laurijsse was Senior Director IT & Digital Transformation Manager bij NXP. Inmiddels is hij Chief Transformation Strategist bij  Splunk. Tevens is hij mede-oprichter van het kennisplatform Dare2Digitize. Alle digitale transformaties gaan gepaard met uitdagingen, kansen en leerpunten. Dare2Digitize is een platform dat transformatie specialisten samenbrengt om kennis te delen.

Afgelopen jaren was Sebastiaan verantwoordelijk voor het creëren van High Performance Digital Organisaties in de context van constant change. Deze veranderingen bestonden uit het samenbrengen van nieuwe teams die ontstonden uit diverse Mergers en Aquisities en/of het adopteren van technologie die van impact waren op de organisatie.

Het werken in de ambiguïteit van M&A en adoptie van technologie vraagt een cultuur en leiderschap waarin de mens centraal staat.

De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid