De toekomst van projectmanagement | WO 21 APR om 20:00u

Maak je hard voor zacht! Toekomstbestendige gedragscompetenties.

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Projectprofessionals die willen nadenken over toekomstbestendige gedragscompetenties en input willen leveren aan onderzoek.
Spreker(s)  :  Jacobine Bijkerk
Wanneer  :  Woensdag 21 april 2021
Hoe Laat  :  20:00-21:00 uur (met een napraat tot 21:30 uur)
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Als projectprofessional denk je na over de toekomst en je bent alert op signalen zodat je voorbereid bent op wat gaat komen. Je bent dol op verassingen maar wel ‘in control’ ofwel, je voelt je niet graag overdonderd en/of achterop geraakt door innovaties.

Wat denk jij dat bedoeld wordt met ‘soft skills die steeds belangrijker’ lijken te worden? Belangrijker dan wat eigenlijk? Welk beeld heb jij van je toekomstige vak.

Deze workshop gaat over verkennen van de toekomst en je leert bedenken en verwoorden welke sociale- of gedragscompetenties ‘toekomstbestendig’ zijn. Door hier met elkaar over in gesprek te gaan, en je ervaringen ten aanzien van veranderingen die je nu al opmerkt te delen, vergroot je je inzicht en persoonlijke kracht. Niet alleen over wat je nodig hebt maar vooral hoe je wilt dat het er dan uitziet in je functie, en welke activiteiten je nodig hebt om dat te realiseren.

Na deze workshop weet je hoe je voorbereid en toegerust jouw toekomst tegemoet gaat. Op weg naar meer en toenemend complexe projecten. Bovendien heb je bijgedragen aan professionalisering van je vakgebied.
En (of je nu komt of niet)....deel alvast met Jacobine in haar survey jouw beeld van de toekomst.

Jacobine Bijkerk haar passie is het waardevol bijdragen aan de ontwikkeling van anderen, hen zien groeien en zichzelf te helpen overstijgen in hun rol of functie. Jacobine is authentiek en boekt haar successen door proactief en energiek te werken. Ze laat de dingen vooruitgaan.

Jacobine is docent/trainer en werkte bij diverse organisaties. Ze heeft jarenlange ervaring als leidinggevende in een universitair ziekenhuis en is een agile gecertificeerde veranderaar. Op dit moment studeert zij af aan de master projectmanagement met het onderzoek ‘Projectmanagement 2030; over surfen op de onderstroom en waardevol vakmanschap’, hierin onderzoekt zij de toekomstbestendige gedragscompetenties.
De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid