Waarom alles beter werkt als je mensen vertrouwt

Na deze lezing weet je dat vertrouwen een noodzakelijke bouwsteen is van zakelijk succes

MELD JE AAN


Voor Wie  :  Iedereen die samenwerkt met professionals
Spreker(s)  :  Bart Stofberg van Out of the Rabbit Hole
Wanneer  :  Vrijdag 9 april 2021
Hoe Laat  :  09:30-10:20 uur (met een optionele napraat tot 10:45)
Waar  :  Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina..
Eigen Bijdrage  :  Gratis


Deze tijd vraagt om snelle, wendbare en innovatieve ondernemingen (en de overheid is ook een hele onderneming). Dat stelt eisen aan de manier waarop je samenwerkt, in projecten, en het stelt eisen aan de eindproducten van die projecten, nieuwe vormen van samenwerking.

Wantrouwen werkt niet meer. Keten me niet, boei me, Loesje zei het al. Vertrouwen is geen zachte kracht, en het is ook niet voor mietjes.

Vertrouwen heeft een enorme economische potentie en de vraag is wie die potentie als eerste en als beste weet te benutten. Ondernemingen zullen hun dienstverlening moeten bouwen op vertrouwen. Vertrouwen in medewerkers, in partnerorganisaties en in klanten. Op straffe van verlies van belangrijke klanten, medewerkers en partners.

Durf te vertrouwen op vertrouwen. Bezoek deze sessie, kijk om je heen. Maak je keuzes. En verander wat er moet veranderen.

Bart Stofberg is een gepassioneerd en zeer gewaardeerd visionair en trusted advisor voor veel organisaties. Zijn reputatie als schrijver en spreker berust op de sprankeling van zijn verhalen, de scherpte van zijn vergelijkingen, de dwarsheid van zijn analyses, de eenvoud van zijn modellen en de onafwendbaarheid van zijn logica. Bart  is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar bij Out of the Rabbit Hole.

Bart heeft drie boeken geschreven. Iedereen kan innoveren en Vertrouwen zijn zijn laatste twee boeken.

<


De waarde van lid zijn

Word ook IPMA-NL lid